Home » My so called life » Feestje!? #MTV EMA 2016 of Thuisparty

Feestje!? #MTV EMA 2016 of Thuisparty

Yeahhhh…weekend! Hèèrlijk, ook al is het eigenlijk best wel “pokkeweer” vandaag. Het is namelijk net niks..niet te zonnig…niet te regenachtig. Een echt “inbetweentje”, waar je net niets mee kan. Maar goed, het is dus zaterdag. Een niets-moet-maar-bijna-alles-kan-dag.

mtv_ema_2016_logo

En dan morgen nog z’on dag! Wat een luxe! Morgenavond staat het hier in huis in het teken van de MTV EMA 2016. De televisie zal vanaf 21.00 uur afgetuned staan op MTV, alwaar men live kan kijken naar de show, die zal plaatsvinden in Ahoy te Rotterdam. Rotterdam potverdikkie! Sinds tijden krijg ik al berichten binnen over de MTV EMA 2016. Je zou er spontaan van gaan watertanden. Zó dichtbij (half uurtje scheuren hier vandaan). Alleen ligt het bezoeken van de MTV EMA hier mijlenver vandaan. Zo jammer! We hadden er best wel bij willen zijn hoor. Uit je dak gaan bij de optredens van o.a. Bruno MarsKings of Leon, OneRepublicMartin GarrixAfrojackGreen Day, Shawn MendesDNCELukas Graham en Zara Larsson.

Voor het adres kun je mij altijd mailen hoor Bruno...

Voor het adres kun je mij altijd mailen hoor Bruno…

Stel je toch voor…Bruno Marsssss <3 …..die hier niet zo ver van mijn huisje vandaan, ergens rondwandelt. Of de mannen van Kings of Leon… Een afterparty hier thuis mag altijd hoor! Wij zijn hier niet zo moeilijk 😉

kingsofleon

Kings of Leon

Helaas..we zijn er dus niet bij, bij de MTV EMA 2016. Mocht er iemand kaartjes over hebben, just let me know haha. In plaats daarvan hebben wij vanavond gelukkig een ander gezellig feestje. Van een vriend die zijn “happy birthday” viert. Bier, hapjes, zinnige- en onzinnige gesprekken met anderen…dáár hou ik ook van! En dan gaan wij onze eigen awards wel uitreiken en liedjes zingen.

Ik zeg; "Próóst!!"...

Ik zeg; “Próóst!!”…

Have a nice weekend!

PS; wie van jullie zijn morgen wel aanwezig bij de MTV EMA 2016?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *