Home » My so called life » Over gratis samples en een Asian Foodbox

Over gratis samples en een Asian Foodbox

Het is dus maandagavond. En zoals altijd of vanouds is deze avond de tv gereserveerd voor MijnLief en onze Oudstedochterlief. Via Netflix kijken ze naar “Breaking Bad” en daarna rond een uurtje of tien is het zombietijd. Inderdaad ja, “The Walking Dead”. Ik vind er niets aan. Te langdradig en waarschijnlijk vind ik het soms ook te gruwelijk haha. Vooral als je kindertjes ziet, waarmee iets verschrikkelijks, dan ben ik wèg. Ik kan dat niet interessant genoeg vinden om naar te kijken. En dan die Rick..jasses wat een doefus vind ik dat. En hij is degene die steeds maar weer terugkomt en nooit schijnt er een passend eind voor hem te zijn. Maar goed, een ieder zijn ding natuurlijk.

En zo heb ik op de maandagavond úrenlang de tijd om een beetje rond te kijken in de virtuele wereld. Een beetje koffiedrinken tussendoor en leuke online webshops tegenkomen….winkelmandjes volgooien….en vervolgens weer legen 😉

corine007

Kijken op Facebook, twitter checken etc. En zo kom je best wel leuke, nuttige en onnuttige onderwerpen tegen.

Zo kwam ik erachter dat je zomaar voor “free” een proefstaaltje van Flowerbomb (Viktor & Rolf) kan bestellen. Er is een beperkt aantal voor ieder land beschikbaar. Als je kijkt op de website van het tijdschrift “Elle” kun je een link naar het inschrijfformulier hiervoor vinden. Maar ook als de samples niet meer beschikbaar zijn is deze website van Elle nog steeds superleuk om rond te neuzen.

Tevens bestelde ik via Veronica een fijne gevulde boodschappenbox.  Namelijk het “Asian Food Lovers Pakket“. Gevuld met allerlei lekkernijen om een paar Aziatische diners op tafel te toveren. En dat voor maar €12, 95 incl. verzendkosten. 18 producten zitten er in het pakket. Ik hou daarvan! Bovendien heb ik zoiets al eerder gedaan en het is mij toen goed bevallen…en mijn overige gezinsleden ook 🙂

Daarna heb ik nog wat speciaals gevonden voor mijn meiden, maar daar kan ik nog niets over vertellen. Zij lezen namelijk ook weleens mee en het moet natuurlijk geen “spoiler alert” worden. Hopelijk heb ik ze nu al wel stiknieuwsgierig gemaakt!

Bestellen jullie ook weleens een goodiebag of een goedgevuld boodschappenpakket?

Fijne avond!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *