Home » My so called life » Over Snotjesweer, boekjes lezen en speciale koffie

Over Snotjesweer, boekjes lezen en speciale koffie

Gets, wat een snotweer…oftewel “snot weer” cq “weer snot”. En ja, alles is letterlijk bedoeld in dit geval. Het was maar een donkere bedoening vandaag hier in huis. En terwijl MijnLief en 2 Dochterlieffies uithuizig waren, moest ik het maar voor mezelf gezellig maken.

En dat lukte best met de ideeën/tips die je van iedereen hoort of zo her en der leest. De kaarsjes kwamen op tafel…en sommige gingen er ook gelijk weer vanaf, want man man wat kunnen sommige geurkaarsen een ongelooflijk gore lucht verspreiden… Daarna ging,  tussen het huishouden door, mijn boekje wat ik aan het lezen ben met enige regelmaat open.

Goed boek!

Goed boek!

Héérlijk op de bank, plaidje erbij, poezen op schoot (niet allevier tegelijk aub, want dat is best zwaar). Een superleuk boek ben ik aan het lezen…en nog interessant ook, want je leert er behoorlijk veel van. Het boek heet “Gouden jaren” van Annegreet van Bergen. Leuk en goed ge- en beschreven, mooie afbeeldingen/foto’s erbij en boordevol verhalen/eigen herinneringen en herinneringen van anderen (en feiten) hoe het leven er in de jaren 50 van de vorige eeuw uitzag en wat er sindsdien allemaal wel niet is veranderd. En nee, het is niet allemaal “vroeger was alles beter“. Kortom het boek leest heel prettig weg.

Uit mijn verzameling kannen en kruiken...

Uit mijn verzameling kannen en kruiken…

Bij het boekje lezen en liggende onder mijn plaid, bedolven door een aantal poezen, hoort ook een fijn warm winterdrankje. En nee, ik lig niet gelijk s’middags “boerenjongens” op de bank achterover te keilen, want dan komt het niet meer goed met mij en ook niet met de rest van de dag 😉 Ik heb het over een gewoon bakje koffie…maar dan net weer even wat anders 🙂 Wat dacht je bijvoorbeeld van Gember koffie? Of een Chai Latte of Witte Chocolademelk? Hmmmmmm, klinkt goed toch? Neem maar eens een kijkje bij Lekker Leven. Hier kun je de uitgebreid beschreven overheerlijke receptjes vinden en kun je als een ware barista voor jezelf aan de slag 🙂

Ik krijg er zelf weer zin in! En komt dat even goed uit. Het is bijna 20.00 uur, dus koffietijd 🙂 Ik ga aan de slag, fijne avond en tot laterssss.

Welke warm winterdrankje lijkt jou wel lekker?

commentscomments

  1. Rock zegt:

    We codvl’ue done with that insight early on.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *