Home » Geen categorie » Welcome back………brrrrrrrrrrrr..

Welcome back………brrrrrrrrrrrr..

Druk, druk, wie kent het niet? Well I do! Maar genoeg is genoeg. Ik ga er weer tijd voor maken. Uhh, voor wat dan?! Welnu, voor het bloggen natuurlijk. Ik heb genoeg te vertellen! Zoals de gebruikelijke zin en onzin des levens. Wat heb ik al die tijd uitgespookt? Werkelijk geen idee eigenlijk. “Time flies, when you are having fun” zoals ze weleens zeggen. Maar goed, we weten allemaal dat de tijd sowieso voorbij vliegt………….òòk als je geen “fun” hebt.

Ik kan me vaag nog iets herinneren van een vakantie die ik heb meegemaakt en nog vers in het geheugen liggen de activiteiten met betrekking tot Halloween…………spooky!!!!……

Omdat je toch ergens moet beginnen, begin ik met de zomervakantie! Jaja, wie kan zich dat nog herinneren? Je weet wel; overdag veel zon, lekker lang licht buiten en je hoeft jezelf niet als een Michelin mannetje in te pakken.

Aangezien wij net 2 kittens in huis hadden gehaald, konden we uiteraard niet te lang op vakantie. Èn voor de haters die nu al willen roepen “maar een week voor die kittens alleen, is ook vèèl te lang!!”….kan ik je gerust stellen…onze oudste dochter verbleef die week thuis om voor de twee kittens te zorgen. En ook voor de andere twee katten, 1 baardagame en 1 wateragame en voor de zich in huis bevindende vliegen, fruitvliegjes en vervelende mieren die hun vakantie zonodig bij ons thuis wilden vieren.

We kwamen in Brabant terecht. Dichtbij huis maar voor ons gevoel o zo ver weg! Superleuk en keigezellig! Een klein maar fijn blokhutje met alles erop en eraan…en jaja ook erin! 25 euro per nacht voor 4 personen kostte het maar. Ik vind dat geen geld, al zeg ik het zelf. Gezellig op het erf bij de boer met andere vakantieganger from all over the world! We hoefden amper Nederlands te praten, maar des te meer Frans, Engels en Keniaans (bestaat dat woord eigenlijk wel?).

De vakantie bestond uit luieren, eten en drinken. Dat deden en konden we goed!

Keigezellige boerencamping...

Keigezellige boerencamping…

 

Ons uitzicht vanuit de blokhut. Arie zat braaf iedere dag op ons te wachten.....

Ons uitzicht vanuit de blokhut. Arie zat braaf iedere dag op ons te wachten…..

 

Túúrlijk hebben wij ook nog aan toeristische sightseeing gedaan. De calorieën moesten immers wel verbrandt worden!

Túúrlijk hebben wij ook nog aan toeristische sightseeing gedaan. De calorieën moesten immers wel verbrandt worden!

 

Een Beerse biertje in Vessem...

Een Beerse biertje in Vessem…

 

Lekkurrrr! What more can I say?

Lekkurrrr! What more can I say?

 

Nope, niet te moeilijk doen met koken....

Nope, niet te moeilijk doen met koken….

 

Ben ik in beeld??

Ben ik in beeld??

 

En zo staat er heel weinig en voor je het weet staat de tafel bomvol!

En zo staat er heel weinig en voor je het weet staat de tafel bomvol!

 

Die terrasjes ook hè?! Met hun aantrekkingskracht om te zitten, eten en drinken..

Die terrasjes ook hè?! Met hun aantrekkingskracht om te zitten, eten en drinken..

 

Met dank aan de ijscoboer die op de camping langskwam. Tingelinggg!

Met dank aan de ijscoboer die op de camping langskwam. Tingelinggg!

 

Maar hier ben ik dan toch wel jaloers op! Die wil ik ook!!

Maar hier ben ik dan toch wel jaloers op! Die wil ik ook!!

 

Op mijn eigenste "Maya de bij"...

Op mijn eigenste “Maya de bij”…

 

Kapvuurtje, marshmallows en bier...het leven kan zo makkelijk zijn...

Kapvuurtje, marshmallows en bier…het leven kan zo makkelijk zijn…

 

Tja, toch maar weer die vetmakers verbranden...

Tja, toch maar weer die vetmakers verbranden…

 

Nieuwe dingen uitproberen tijdens een vakantie hoort er natuurlijk ook bij...

Nieuwe dingen uitproberen tijdens een vakantie hoort er natuurlijk ook bij…

Oh my! Nu ik weer naar de zomervakantiefoto’s heb gekeken, krijg ik spontaan heimwee en wil ik weer! Helaas…we zullen nog effies moeten wachten.

De laatste tijd hielden wij ons (zoals ieder jaar) bezig met het opzetten van een griezeltocht. Mijn man, dochter en mijn zus helpen dan ook mee. En onze jongste dochter liep voor het eerst gezellig mee als deelneemster met de tocht…gezellig met oma!

MijnLief en mijn oudste dochter. Zijn het geen beauties?!

MijnLief en mijn oudste dochter. Zijn het geen beauties?!

 

En zoals het ook hoort bij een heks..lijkt het hier net of ik zweef!

En zoals het ook hoort bij een heks..lijkt het hier net of ik zweef!

 

In een ander jaar als heks..best goed gelukt!

In een ander jaar als heks..best goed gelukt!

 

En dat moet je dan gewoon maar allemaal over je heen laten komen...

En dat moet je dan gewoon maar allemaal over je heen laten komen…

 

Maar dan heb je ook wat!

Maar dan heb je ook wat!

 

MijnLief en dochter in een enge scene..

MijnLief en dochter in een enge scene..

 

Jaja, het vergt wat voorbereiding...

Jaja, het vergt wat voorbereiding…

 

Èèn van mijn vorige zombiecreaties....

Èèn van mijn vorige zombiecreaties….

 

Mijn zus en ik. Ondertussen is het een echt familiegebeuren geworden. Supergezellig!

Mijn zus en ik. Ondertussen is het een echt familiegebeuren geworden. Supergezellig!

Het weekend ervoor, hadden ze al lekker wezen griezelen bij Fright Night Walibi. Ik ben toen thuisgebleven, want ik schrik mij om alles werkelijk een hoedje. Bovendien kan ik niet zonder mijn rollator of scootmobiel en dat vind ik dan best onhandig. Ook “hard wegrennen” is dan geen mogelijkheid voor mij, dus nee, ik heb mij wel prima thuis vermaakt hoor.

Fright Night!!! Volgend jaar wil de hele club weer..

Fright Night!!! Volgend jaar wil de hele club weer..

 

OMG! Wat een creep! Mijn dochter vond het geweldig! Ben benieuwd met wat voor vriendje ze later thuiskomt...

OMG! Wat een creep! Mijn dochter vond het geweldig! Ben benieuwd met wat voor vriendje ze later thuiskomt…

 

Zijn jullie weleens bij Fright Night Walibi geweest? Vond je het scary of viel het wel mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *